Adana'da Meme Kanseri Farkındalık Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Adana'da Meme Kanseri Farkındalık Semineri Düzenlendi

Adana\'da Meme Kanseri Farkındalık Semineri Düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı iş birliğiyle Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında 'Kadın Sağlığı Sorunları' semineri düzenlendi. Seminerde kadın sağlığı, üreme sağlığı, cinsel sağlık, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar ve korunma yöntemleri, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri konularında bilgilendirme yapıldı. Meme kanserinin erken teşhis yolları ve Kendi Kendine Meme Muayenesi (KKMM) uygulamalı olarak anlatıldı. Seminer, soru-cevap etkinliğiyle sonlandırıldı.

19.10.2023 10:24

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı iş birliği ile Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında 'Kadın Sağlığı Sorunları' semineri düzenlendi.

Seminere katılan kadınlara kadın sağlığı, üreme sağlığı, cinsel sağlık, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar ve korunma yöntemleri, idrar yolu enfeksiyonu, menopoz, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri konularında bilgilendirme yapıldı. Meme kanserinin erken tanı ve teşhis yolları, Kendi Kendine Meme Muayenesi (KKMM) uygulamalı olarak anlatıldı, KETEM hakkında bilgilendirme yapıldı. Seminer soru-cevap etkinliği ile sonlandırıldı.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement