Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman\'dan Kısa Kısa

Adıyamanlı 4 karateci Milli Takım seçmelerine davet edildi.

19.12.2013 16:34

Adıyamanlı 4 karateci Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adıyamanlı karateciler 26–29 Aralık'ta Düzce'de yapılacak Türkiye Veteranlar Büyükler ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine davet edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, seçmelere 4 sporcuyla katılacaklarını kaydetti.

Karate branşındaki etkinliklerinin ve çalışmalarının devam ettiğini belirten Bağcı, "Federasyon tarafından Milli Takıma çağırılan sporcularımızın başarıları devam etmektedir. Bu müsabakalarda da ülkemize ve ilimize yeni bir gurur yaşatacaklarına olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı'nda esnaflara plaket

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Gölbaşı ilçesinde başarılı esnfalara plaket verildi.

Birlik Başkanı, Mustafa Salman, esnaf ve sanatkarları sık sık ziyaret ettiklerini ve sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Oda olarak hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti alanında başarılı esnefları ödüllendirdiklerini belirten Salman, "Oda olarak çeşitli mesleklerde olup başarılı şekilde hizmetini yapan arkadaşlarımızı onure edelim istedik. Tüm esnaf arkadaşlarıma bol kazanç ve başarılar dilerim" dedi.

Törene Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı Durdu Kıskaç, birlik yöneticileri ve esnaflar katıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement