Adnan Çakır Özel Trakya Hastanesi'nde - Son Dakika
Yerel

Adnan Çakır Özel Trakya Hastanesi'nde

Adnan Çakır Özel Trakya Hastanesi\'nde

Edirne'nin tanınmış hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Adnan Çakır, Özel Trakya Hastanesi'nde hizmet vermeye başladı.

05.09.2013 16:48

Edirne'nin tanınmış hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Adnan Çakır, Özel Trakya Hastanesi'nde hizmet vermeye başladı.

Edirne'nin öncü sağlık kuruluşu olan Özel Trakya Hastanesi, uzman hekim kadrosuna Edirne'nin tanınmış hekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Adnan Çakır'ı kattı.

Uzun yıllar Edirne Devlet Hastanesinde görev yaptıktan sonra Özel Trakya Hastanesi kadrosuna katılan Op. Dr. Adnan Çakır, "Uzun yıllardır sürdürdüğü meslek hayatımı Edirne'de sağlık alanında birçok yeniliğe öncülük etmiş olan Özel Trakya Hastanesinde sürdüreceğim" dedi.

Özel Trakya Hastanesinin sağlık alanında bugüne kadar birçok yeniliğe öncülük ettiğini belirten Başhekim Bülent Halil Havza, "Hastanemiz tıbbi teknolojiler konusundaki yeniliklerinin ve yatırımlarının yanı sıra, uzman hekim kadrosunu da genişleterek Edirnelilere ve bölge halkına sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Son olarak Edirne'de yaptığı başarılı çalışmalarıyla bilinen ve konusunda uzman olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Adnan Çakır'ı da hastanemizde görmekten mutluluk duyduk " diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Çakır Özel Trakya Hastanesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement