Adü'lü Aşçılar 'Altın Kep'e Damga Vuurdu - Son Dakika
Yerel

Adü'lü Aşçılar 'Altın Kep'e Damga Vuurdu

Adü\'lü Aşçılar \'Altın Kep\'e Damga Vuurdu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Antalya'da düzenlenen "4.Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması"ndan başarıyla döndü.

27.01.2012 16:53

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Antalya'da düzenlenen "4. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması"ndan başarıyla döndü.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Antalya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 18 – 21 Ocak tarihleri arasında dördüncüsü gerçekleştirilen "Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması"na öğretim görevlileri Burak Mil ve Aytekin Kalkan yönetiminde katılan ADÜ Didim MYO Aşçılık Bölümü öğrencileri, "Üniversiteler Yarışıyor" kategorisinde aldıkları iki birincilik ve bir üçüncülük ödülüyle ADÜ'nün bu alanlarda ülkenin en başarılı okulu olmasını sağladı.

Yarışmada ADÜ Didim MYO öğrencileri Süleyman Fatih Akman, İskender Halil Karasu ve Sercan Orhan'dan oluşan ADÜ ekibi yapmış oldukları "Kübik Bonfile" yemeğiyle, Sinem Yıldız, Uğur Yalçın ve İbrahim Çağın Çelikkaya'dan oluşan diğer ekip ise "Somon" yemeğiyle birinciliği paylaştı. Alkım Erim Cihan, Batuhan Doğdaş ve Yiğit Gönültaş'ın oluşturduğu ADÜ'nün üçüncü ekibi ise aynı kategoride üçüncü oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü'lü Aşçılar 'Altın Kep'e Damga Vuurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement