Aesob Oda Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Aesob Oda Seçimleri

Aesob Oda Seçimleri

Antalya’nın Serik ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur yeniden başkan seçildiler.

16.01.2014 16:41

Antalya'nın Serik ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur yeniden başkan seçildiler.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) bağlı odaların seçimleri il ve ilçelerde yapılan genel kurullarla devam ediyor. Serik'te ki iki odada yapılan seçimde mevcut başkanlar yeniden seçilerek güven tazelediler. Karalar Düğün Salonu'nda yapılan genel kurula tek liste ile giren Serik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz 418 üyenin tamamının oyunu alarak başkanlığını 4 yıl daha uzattı. Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu üyesi Bayram Dal'ın yaptığı genel kurulda, üyelerinin desteğini alıp seçilerek yeniden güven tazeleyen Karagöz, kendisini destekleyen tüm üyelerine teşekkür etti.

Serik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın yönetim kurulu ise, Hakan Kabadayı, Kemal Çalışkan, Cemali Uslu, Ecir Erhan Bodur, Hasan Rızvan Alkan, Yavuz Aktaş, Ahmet Karakoyun ve İsmail Sarı'dan oluştu.

Karalar Düğün Salonu'nda yapılan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda 3 aday yarıştı. Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un yaptığı genel kurula çok sayıda oda başkanı, davetli ve esnaf katıldı. Genel kurulda, odanın yönetim, denetim kurulu raporları ile bilanço ve gelir gider hesaplarının okunmasının ardından seçime gidildi. Mehmet Cesur, Recep Savaş ve Ahmet Kurt'un listelerinin yarıştığı genel kurulda seçimi 1177 oy alan odanın mevcut başkanı Mehmet Cesur kazandı. Diğer adaylardan Recep Savaş 675 oy alırken, Ahmet Kurt ise üyelerin 674'ünden oy alarak seçimi tamamladı.

Dört yıllığına daha Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Başkanlığına seçilen Cesur, "Seçime girende onlara oy verenlerde bizim kardeşimiz, ben herkese teşekkür ediyorum. Odamız eskiden olduğu gibi yine 24 saat tüm üyelerimizin hizmetinde olacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aesob Oda Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement