Ağrı'da Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Karne Sevinci

Ağrı\'da Karne Sevinci

Ağrı'da evde eğitim gören bedensel engelli Berfin Akyol ve Suat Arbaz, karnelerini Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ın elinden aldı.

25.01.2013 13:59

Ağrı'da evde eğitim gören bedensel engelli Berfin Akyol ve Suat Arbaz, karnelerini Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ın elinden aldı.

Vali Tekinarslan, Batı Kent Mahallesi'nde yaşayan Suat Arbaz'ın evine gelerek, burada bir süre başarılı öğrenci ve ailesiyle görüştü.

Engelli öğrenciye karnesini vererek, kitap hediye eden Tekinarslan, daha sonra aynı mahallede yaşayan Berfin Akyol'u da evinde ziyaret ederek, karnesini teslim etti.

Tekinarslan, çalışmanın ilk adımını atan Berfin Akyol ve Suat Arbaz'ın eğitiminin ödülü olarak onlara karnelerini vermeye geldiklerini ifade ederek, güzel bir tablonun olduğunu söyledi.

İki öğrencinin de ailesinin duyarlı olduğunu ifade eden Tekinarslan, engelli öğrencilere evde eğitim şansı vererek, onları hayata kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tekinarslan, şöyle devam etti:

"Bu çocuklarımıza sırf okul havasını teneffüs ettirmek, diğer normal çocuklardan ayrı olmadıklarını hissettirmek için öğretmenlerimiz, onlara okul üniforması giydirerek dönem boyunca ders verdiler. Şimdi bunun sevincini karne vererek yaşıyoruz. Ağrı ilimizde Berfin ve Suat gibi daha nice çocuklar vardır. Onlara sahip çıkıp, hayata kazandırmamız lazım."

Muhabir: Metin Göktekin/ Ayşe Yıldız

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement