Ahi Televizyonu Uydu Yayınına Başladı - Son Dakika
Yerel

Ahi Televizyonu Uydu Yayınına Başladı

Ahi Televizyonu Uydu Yayınına Başladı

Kırşehir’de yerel yayın yapmakta olan Ahi Televizyonu uydu yayına başladı.

06.01.2014 08:54

Kırşehir'de yerel yayın yapmakta olan Ahi Televizyonu uydu yayına başladı.

Ahi Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan, 'Uzun bir süreç yaşadıktan sonra değişen teknolojiye ayak uydurduk. Kırşehir'e hayırlı olsun' dedi.

Kırşehir'de 1993 yılından bu yana karasal yayın yapan ve Kırşehir'in karasal yayın yapan iki kanalından birisi olan Ahi Televizyonu yeni yılla birlikte uydu yayınına başladı.

Kırşehir'de bir süredir başlatılan yenileşme atağı Ahi Televizyonunun uydu yayınına başlaması ile birlikte doruk noktaya ulaştı. Yeni sistemin kurulum aşaması ve yaşanması muhtemel aksaklıklarla ilgilenen Televizyonun Genel Müdürü Müşerref Acer, yayın hayatının yeni bir yılla başladığını ifade etti.

Turksat üzerinden verilen yayın hakkında Kırşehirlileri bilgilendiren Hasan Eraslan İhlas Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada, "Dünya üzerinde yaşanmakta olan değişim trendini bizlerde yakalamak için gerekli aşamaları kat ettik. Kırşehir'de 1993 yılından beri karasal yayın ile şehrin gündemini takip ederek yaşayanları bilgilendirdik. Şimdi ise güçlendirdiğimiz kadromuz ile birlikte uydu yayınına başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

İnşallah gerekli olan desteklerle de hem şehrimiz hem de çalışan personelimiz adına hayırlı olanı yapacağız. Doğru,tarafsız,ilkeli, politikamızı daima ekranlarımıza da taşıyacağız" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahi Televizyonu Uydu Yayınına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement