Ahmet Ünal, Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Yerel

Ahmet Ünal, Yeniden Başkan Seçildi

Ahmet Ünal, Yeniden Başkan Seçildi

Çanakkale’nin Biga ilçesi Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerini, halen oda başkanlığını sürdüren Ahmet Ünal, yeniden kazandı.

06.01.2014 16:20

Çanakkale'nin Biga ilçesi Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerini, halen oda başkanlığını sürdüren Ahmet Ünal, yeniden kazandı.

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanlık seçimine Ahmet Ünal tek liste ile katıldı. Adaspor Kulübü Sosyal Tesislerinden yapılan olağan genel kurul toplantısı ve seçimler, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. 345 üyesi bulunan Biga Kahveciler Esnaf Odası seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Divan Başkanlığını Çanakkale Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu, Başkan Yardımcılığını Çanakkale Esnaf Odaları Birlik Başkan Yardımcısı ve Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Emin Aktaş, Katip Üyeliklerini Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Cengiz Teoman, Biga Kahveciler Esnaf Odası üyeleri Nizamettin Güz ve Mustafa Çavuş yaptı. Oda sekreteri tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi.180 üyenin katıldığı seçimlerde, 119 oy alan Ahmet Ünal yeniden başkan seçildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Ünal, Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement