Aile Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Aile Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Aile Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Mersin'de '7-19 Yaş Aile Eğitimi Programı'na katılan ailelere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

26.01.2013 15:04

Mersin'de '7-19 Yaş Aile Eğitimi Programı'na katılan ailelere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Merkez Akdeniz ilçesindeki Cengiz Topel İlkokul ve İmam Hatip Ortaokulu'nda verilen '7-19 Yaş Aile Eğitimi Programı'nın sertifika töreni, Cengiz Topel İlkokulu'nda yapıldı. Törene, Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, şube ve okul müdürleri ile kursiyer veliler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Arslan, toplumun gelişmesinde ailelere, özellikle kadınlara önemli görevler düştüğünü belirterek, kurslara katılanları ve aile eğitimini düzenleyenleri kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan da bir ailede anne eğitimli ise tüm ailenin, dolayısıyla toplumun eğitimli olacağını kaydetti. Çocukların zamanlarının büyük bir kısmını aileleriyle beraber geçirdikleri için çocuğun yetişmesinde ve başarısında aile eğitiminin çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, kursiyerlere öğrendiklerini mutlaka uygulamaları çağrısında bulundu.

Eğitimi veren öğretmenler İbrahim Halil Uçakturk ve Tolga Atalay tarafından programın önemine ilişkin bilgilerin verildiği tören, kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement