AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Buca'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Buca'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Buca\'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir’de seçim çalışmalarına destek vermek için Buca’ya geldi.

11.03.2014 11:45

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir'de seçim çalışmalarına destek vermek için Buca'ya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir'de seçim çalışmalarına destek vermek için Buca'ya geldi. Ziyaretinde Hotar'a, beraberinde bulunan Sosyal İşler Birim Başkan Yardımcısı Ağrı milletvekili Fatma Salman, AK Parti Buca İlçe Başkanı Nejat Arslan, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy ve eşi, SKM Başkanı Mehmet İlkbahar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alper Güldalı, Teşkilat Başkanı Osman Böyük, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akmeşe ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Buca programları kapsamında birkaç aydan beri yeni binasında hizmet vermekte olan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

CEZAEVİNİN TAŞINMASI TALEBİ

Buca mimarisinin güzel örneklerinden birisini oluşturan yeni ilçe binasının Buca'ya daha fazla hizmet verilmesine vesile olacağını ifade eden Hotar, Buca ilçe yönetimi ile yapılan toplantıdan sonra Buca programlarına devam etti. Esnafla yapılan sohbetlerde esnafların yoğun ilgi ve desteği memnuniyetle karşılandı. Buca'da cezaevinin taşınması, altyapı sorunlarının giderilmesi, daha fazla sosyal tesis ve spor alanlarının yapılması gibi taleplerin yoğunlukta olduğu görüldü.

"24 SAAT HİZMETE HAZIR"

Belediyecilikte marka olmuş AK Parti'nin Buca adayı ve ekibiyle bu taleplerin en kısa sürede karşılanacağını belirten Hotar, belediye içinde çekişmelerin yaşanmayacağını onun yerine hizmete ve Buca halkının taleplerinin karşılanmasına ağırlık verileceğini ifade ederek "24 saat hizmete hazır ve kapısı herkese her daim açık bir belediye başkanı ve yönetimi vaad ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Buca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement