AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Seçim Gündemini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Seçim Gündemini Değerlendirdi

AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Seçim Gündemini Değerlendirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hakan Gürsoy ve beraberindeki AK Parti heyeti, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC)’yi ziyaret etti.

15.06.2015 14:32

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hakan Gürsoy ve beraberindeki AK Parti heyeti, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'yi ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın seçim gündemini Adıyaman Gazeteciler Cemiyet'inde değerlendirdi. Aydın, "Öncellikle yeni bir seçimden çıktık. Bu seçim vesilesiyle tüm hemşerilerimize aziz milletimize ben teşekkür ediyorum. Sizlere de özellikle ben teşekkür ediyorum. Desteğiniz, katkınız ve mili iradeye olan demokrasiye olan katkınız için teşekkür ediyoruz. Tabi seçimlerin özellikle ilimizde barış ve huzur içerisinde geçmesi bizleri mutlu etmiştir. Muhakkak ki seçim sonuçları her siyasi parti tarafından tahlil edilecektir. Seçim sonuçlarının ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temelli ediyorum. Biz vatandaşın kararına dünden bugünde saygılıyız. Vatandaş her zaman doğru olan söyler vatandaşın vermiş olduğu kararı bizler siyasi partiler olarak üzerimize düşen mesajı almak durumundayız ve bu noktada ülkemizin kaybedecek zamana kaybedecek enerjiye tahammülü olamaz vatandaş her ne kadar tek başına iktidara çıkartmamış ise de yine birinci derece sorumluluğu AK partiye yüklenmiştir. Yine Türkiye'nin omurgası olarak bu milletin umudu olarak AK Partiyi görmüştür. Sonuçlardan ülkenin hayrına nasıl bir netice çıkar onun gayretini vereceğiz. Samimi bir şekilde Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması adına istikrar noktasında bir an önce yeni hükümetin kurulması anlamında bizler üzerimize düşeni yapacağız. Sorumlu siyaset yapmak zorundayız. Bu sorumluluğu için bütün siyasi partiler içinde Türkiye ortak paydasında buluşabilirsek Türkiye'nin menfaatlerini her şeyin üstünde tutabilirsek bu konuda bir kımızı çizgimiz yok. Geçmişe dair tabi herkes propagandasını söyledi tabi herkes cebinde ne var ise hepsini ortaya çıkardı söylenecek sözler söylendi tabi ama netice itibariyle son kararı millet verdi. Umuyoruz nasıl bizler sorumlu siyaset yapıyorsak sorumluluğumuzun gereği olarak üzerimize düşeni yapıyorsak diğer siyasi partilerde aynı şekilde sorumlu davranırlar ve biran önce milletin çıkarları Türkiye'nin menfaatleri düşünülerek, inşallah hükümet kurulur. Bu konuda bütün kapıları zorlayacağız.

Samimi gayret göstereceğiz. Ülkenin menfaatleri doğrultusunda mutakap olursa eyvallah deriz. Hükümet kurulur yoluna devam eder. Ama bu konuda eğer bir uzlaşı yoksa ve karşı taraftan diğer siyasi partilerden aynı sorumluluğu ülke adına aynı heyecanı aynı beklentiyi göremezsek de yine gideceğimiz yer aziz milletimiz olur. Neticeyi vatandaş belirler böyle ülke adına hükümet kurulsun olmazsa seçim kaçınılmaz olur" dedi.

Ziyaretten memnuiyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya ise, "Öncellikle uyum sorunu yaşamayacak seçimlerin ilimize ülkemize hayırlar vesile olmasını temelli ediyorum. Millet büyük, millet nerede, ne tepki verir bilmek çok güç tabi balans ayarını da millet veriyor. Böyle bir kararı da millet verdi hadi gidin işin içinde de çıkın dedi. Millete bir şey dediğimiz de yok tek yapılacak olan kazasız belasız biran önce ve şu belirsizsin ortadan kalkması halkın beklentisidir. Milletin beklentisidir. Umudumuz uyum içerisinde çalışabilecek partilerimizin akli selim davranması bir araya gelip hükümeti kurmasıdır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın, Seçim Gündemini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement