AK Parti İl Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Özdemir Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Özdemir Açıklaması

"Milletvekilimiz Ömer Selvi’ye yapılan saldırıyı esef ve şiddetle kınıyorum"

07.03.2014 17:35

Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, "Milletvekilimiz Ömer Selvi'ye yapılan saldırıyı esef ve şiddetle kınıyorum" dedi.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Milletvekili Selvi'yi hedef alan saldırıyı gerçekleştiren N.Ü. adlı şahısla ilgili gerekli yasal işlemlerin yapıldığını ve yasal sürecin devam ettiğini ifade etti.

Bazı medya kuruluşlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde gerçekle bağdaşmayan açıklamalar yer aldığını belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Niğde'miz için fedakarca çalışan Milletvekilimiz Selvi'ye yapılan bu saldırıyı, çarpıtarak yalan haber olarak servis eden bazı medya kuruluşlarını, kendi sosyal paylaşım sayfalarından gerçeklerle asla bağdaşmayacak şekilde kamuoyunu yanıltmaya çalışan ve yorumlarda bulunan şahısları hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz."

N.Ü'nün bir süredir gerçek dışı beyanlarda bulunarak, rahatsız edici konuşmalar yaptığını iddia eden Özdemir, "Kamuoyunun doğruları öğrenme hakkını kendilerine iade etmek maksadıyla söz konusu üzücü hadisenin yalnızca bir darp girişiminden ibaret olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerini kullandı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement