AK Parti'li Kadınlardan Didim Engelliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kadınlardan Didim Engelliler Derneği'ne Ziyaret

AK Parti\'li Kadınlardan Didim Engelliler Derneği\'ne Ziyaret

AK Parti Didim Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Bayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi bayanlar Didim Engelliler Derneğini ziyaret etti.

06.03.2012 10:35

AK Parti Didim Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Bayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi bayanlar Didim Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş AK Partili bayanların ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Didim de bulunan engelli vatandaşlar için dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Bayar'da ev sahipliğinden dolayı Bedri Altıntaş'a teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti İktidarında Engellilere yönelik çalışmalarla ilgili de bilgiler aktaran Bayar "Nüfusumuzun %12'sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak yaşamlarını sürdürebilmek için, gerekli olan her türlü desteği sağlamak, sosyal devlet olmanın önemli bir gereği kadar, partimizin temel hedefleri arasındadır. Engelli vatandaşlarımızın kendi kendilerine yetebilmeleri, bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, iyi bir meslek sahibi olup,bu meslekte iş edinmeleri,diğer insanlarla da sağlıklı iletişim kurup,toplumun her kesimine katılabilmeleri için AK Parti olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz.Amacımız engelli olan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti en iyi şekilde alabilmesidir. İçinde yaşadığımız toplumda engellilerin kendi problemlerinin yanında var olan toplumsal ön yargıları en az engel kadar önemlidir. ve hep birlikte mücadele edilmesi gereken bir konudur. İktidarımız döneminde çıkarılan 'Engelliler Kanunu' ile Engelli vatandaşlarımız için önemli iyileştirmeler kaydedilmiştir. Engelli vatandaşlarımızın refah ve huzurunu sağlamak, yaşam kalitesini yükseltmek adına tüm çalışmalarımız yeni projelerle devam etmektedir. Engellilerin daha umutla baktığı bu dönemde, eğitimden sağlığa, rehabilitasyondan ulaşıma, istihdamdan vergi muafiyetine kadar, birçok alanda partimiz icraatlar gerçekleştirmiştir. AK Parti iktidara geldiği 2002 yılında engelli vatandaşlarımıza devlet tarafından ödenen aylık 24.48 TL'den

şuan ki veriler itibariyle 500 TL'ye ulaşmıştır. Yine partimiz döneminde uygulamaya koyulan Evde Bakım Hizmetleri Türkiye Genelinde 250 bin kişiyi aşmış bulunmaktadır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kadınlardan Didim Engelliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement