AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Halkla özdeşleşen AK Parti, toplumda yok olan güven duygusunu yeniden milletine tesis etmiş, herkesin yarınlara güvenle bakmasını, kendisini bu toplumun saygıdeğer ve horlanmayan bir ferdi olarak"...

21.01.2013 15:05

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Halkla özdeşleşen AK Parti, toplumda yok olan güven duygusunu yeniden milletine tesis etmiş, herkesin yarınlara güvenle bakmasını, kendisini bu toplumun saygıdeğer ve horlanmayan bir ferdi olarak hissetmesini sağlamıştır" dedi.

Köktaş, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada konuşan Köktaş, Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için adalet, güven ve istikrar üreten güçlü iktidarlara ihtiyacı var olduğunu söyledi.

Eğitimden tarıma ulaşımdan toplu konut ve kentsel dönüşüme kadar AK Parti iktidarının devrim niteliğinde hizmetler yaptığını ifade eden Köktaş, şunları kaydetti:

"En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusumuzdur. Nüfusumuzun nitelikli hale getirilmesi, bilgi ile donatılması AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar şaşmaz hedefi olmuştur. AK Parti Yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışına sahiptir. Türkiye'de gerçek yerel kalkınma AK Parti ile başlamıştır. Halkla özdeşleşen AK Parti, toplumda yok olan güven duygusunu yeniden milletine tesis etmiş, Herkesin yarınlara güvenle bakmasını, kendisini bu toplumun saygıdeğer ve horlanmayan bir ferdi olarak hissetmesini sağlamıştır."

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement