AK Parti Uzunköprülülerin Kandili Kapı Kapı Dolaşarak Kutladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uzunköprülülerin Kandili Kapı Kapı Dolaşarak Kutladı

AK Parti Uzunköprülülerin Kandili Kapı Kapı Dolaşarak Kutladı

kandil simidi dağıttılar.

04.07.2012 17:54

Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Selma İhtiyar ve kadın kolları yönetimi Berat kandili dolayısıyla Uzunköprü'de bulunan mahalle ve sokakları tek tek gezerek esnafı ve halkı ziyaret edip kandillerini kutladılar ve

kandil simidi dağıttılar.

Ak Parti heyeti ayrıca kapı kapı dolaşıp yaşlılarımızın dertlerini dinlediler, notlar aldılar ve onların da kandillerini kutladılar.

Berat kandili vesilesiyle düzenlenen programın ilk durağı Gazi Turhan

Bey Camii oldu. Ak Parti Uzunköprü İlçe başkanı Çağatay Yılmaz ve partili yöneticiler öğlen namazını cemaat ile birlikte Gazi Turhan

Bey Camii'nde kıldılar. Ardından İlçe başkanı ve kadın kolları başkanı başta olmak üzere Ak Parti Uzunköprü Yöneticilerinden oluşan heyet önce cami cemaatine ve Kur'an kursu öğrencilerine kandil simidi dağıtıp kandillerini kutladılar. Heyet daha sonra Vakıf Sitesi 'ne gidip kapı kapı dolaştılar ve Uzunköprülülerin kandillerini kutlamaya devam ettiler.

Heyetin kandil ziyaretleri Mesçit Mahallesi ile devam etti. Ak Parti heyeti TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar ile sohbet edip dertlerini dinlediler, sorunları ile ilgili çözüm yolları hakkında notlar alıp ilgileneceklerini belirttiler.

TOKİ konutlarındaki vatandaşlar AK Parti heyetinin ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Ziyaret sırasında Ak Parti heyeti TOKİ inşaatında çalışan işçileri de unutmadı. Heyet kandil tebriklerine Hayrabolu Caddesi ve Gazi Caddesi'ndeki esnaflara yapılan kutlama ziyaretleri ile devam etti.

(MA - )

04.07.2012 17: 34: 31

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Uzunköprülülerin Kandili Kapı Kapı Dolaşarak Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement