Akçakoca'da Okullar Arası Yıl Sonu Proje ve Tasarım Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Okullar Arası Yıl Sonu Proje ve Tasarım Sergisi Açıldı

Akçakoca\'da Okullar Arası Yıl Sonu Proje ve Tasarım Sergisi Açıldı

Akçakoca'da okullar arası yıl sonu proje ve tasarım sergisi törenle açıldı.

03.06.2014 11:32

Akçakoca'da okullar arası yıl sonu proje ve tasarım sergisi törenle açıldı.

Akçakoca Merkez Cami önünde kurulan yıl sonu proje ve tasarım sergisi açılışına Kaymakam Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Askerlik Şubesi Başkanı Savaş Karataşlı, Milli Eğitim Müdürü Cevat Çelik, okul müdürleri öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış Konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Cevat Çelik, "Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları teknoloji tasarım ve projelerini tanıtıyorlar. Genç beyinler bir çok akla gelmez projelerini tasarımlarını yaparak sergilemenin sevincindeler. Umarım tüm gençlerimiz aynı çalışkanlıklarıyla yaşamlarını sürdürürler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve beraberindekiler öğrencilerin hazırladıkları teknoloji stantlarını gezerek öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler. Kaymakam Pekmez ve Başkan Yemenici, stantta bulunan yumurtaları kırarak içlerinden çıkan uğurlu yazıları okudular. Kaymakam Pekmez, yumurta içerisinden çıkan yazının iyi yıllar olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise yumurta içerisinden çıkan yazısında hayatınızı sıradalaştırmak yerine renklendirin yazısı çıktı. Tüm stantları gezen protokola çeşitli ikramlarda bulundular. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Okullar Arası Yıl Sonu Proje ve Tasarım Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement