Akçakocaspor, Karasu Maçına Hazır - Son Dakika
Yerel

Akçakocaspor, Karasu Maçına Hazır

Akçakocaspor, Karasu Maçına Hazır

BAL Ligi 8. Gurupta mücadelesini sürüdüren Akçakoca spor bu hafta oynayacak olan Karasuspor karşısında tüm hazırlıklarını tamamladı.

10.12.2015 13:25

BAL Ligi 8. Gurupta mücadelesini sürüdüren Akçakoca spor bu hafta oynayacak olan Karasuspor karşısında tüm hazırlıklarını tamamladı. Antrenman sırasında Akçakocaspor Antrenörü Selahhatin Bal, Yönetici Genel Kaptan Rıza Çakar açıklamalarda bulundular.

Antrenör Selahattin Bal, yaptığı açıklamada Karasu maçının 6 puanlık maç olduğunu belirterek "Rakibin ligdeki durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizler ligin daha üst sıralarına nasıl gelebiliriz onun çabası içerisindeyiz. Geçen hafta yaptığımız maçta puan alabileceğimiz bir maçtı, ama olmadı. Son haftalarda arkadaşlarımızın güzel bir gidişatı var. İlk yarının bitmesine 3 hafta var. 9 puan almak bizim hedefimiz. Bu hafta Karasu maçını alarak 3 puan almaktır" dedi.

Coşkun'un sakatlığına da değinen Bal "Coşkun ameliyattan çıktı. Forvetsiz olmak çok kötü. Şu an antrenmanlara çıkıyor ikinci yarı inşallah takımda yerini alacaktır" diye konuştu.

Akçakoca spor Yönetim Kurulu üyesi Genel Kaptan Rıza Çakar, ise "Biz her zaman 3 puan için çıkıyoruz. Ancak Karasu maçı 6 puanlık bir maç. Eksiklerimiz var tabi ki, 3 bölgeye güzel transfer yapmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğini hissetmek ve onlardan centilmenlik bekliyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakocaspor, Karasu Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement