Akdağ: "Kilis'i Marka Şehir Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Akdağ: "Kilis'i Marka Şehir Yapacağız"

Akdağ: "Kilis\'i Marka Şehir Yapacağız"

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, hayata geçirecekleri projeler ile Kilis’i marka bir şehir haline getireceklerini söyledi.

25.02.2014 10:45

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, hayata geçirecekleri projeler ile Kilis'i marka bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Kilis Belediye Başkanlığı adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilis'in kendi içinde kalan bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Geçmiş ile geleceği birleştirebilmek için önemli atılımlar yapmanız lazım. Dünyada ve ülkemize eskiye dönüş var. Biz bunu eski Kilis evlerini restore ederek şehri bir çekim merkezi haline getireceğiz. Turistik açıdan önemli bir değer olacak bu evlerimiz adeta Kilis'in aynası olacak. Kilis dışında yaşayan ve memleket hasreti çeken vatandaşlarımız bile restore ettiğimiz bu evlere gelip vakit geçirecekler. Biz bu kültürü canlandırmayı planlıyoruz" dedi.

Kilis'in temiz ve oksijeni bol havası ile sağlık turizmi açısından da kullanılabileceğini belirten Akdağ, "Şehrimizin zenginliklerinden haberdarız ve bunları kendi insanımız adına değerlendirmek istiyoruz. Belediye bünyesinde kurulacak tesislerde kendi hemşerilerimiz çalışacaklar. Ek gelir kaynakları ile belediyemiz hizmetlerini daha kaliteli ve daha hızlı yürütecek" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağ: 'Kilis'i Marka Şehir Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement