Akdemir: "Gaziler ve Yakınları Seyahat Kartı İçin Derneğimize Başvursunlar" - Son Dakika
Yerel

Akdemir: "Gaziler ve Yakınları Seyahat Kartı İçin Derneğimize Başvursunlar"

Akdemir: "Gaziler ve Yakınları Seyahat Kartı İçin Derneğimize Başvursunlar"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, “Gaziler ve eşleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Seyahat Kartı verilecektir” dedi.

25.03.2014 12:26

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Gaziler ve eşleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Seyahat Kartı verilecektir" dedi.

TÜMGAZİDER Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

"Son çıkan torba yasayla daha evvel kullandığımız Gazi kimlik kartlarının değiştirilmesi hakkında yönetmenlik 24 Mart 2014 tarih itibariyle yürürlüğe girmiştir. Gaziler ve eşleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Seyahat Kartı verilecektir. Verilecek seyahat kartları Ağustos 2014 tarihinden itibaren geçerli olup, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen Gazi kartları, yeni kartlar verilinceye kadar 1 yıl süreyle geçerli olacaktır.

Derneğimize kayıtlı ve kayıtsız olan tüm gazilerimizin derneğimizden alacakları form ve Nüfus Cüzdan fotokopisi ile ilimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri önemle duyurulur." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdemir: 'Gaziler ve Yakınları Seyahat Kartı İçin Derneğimize Başvursunlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement