Akdeniz Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Akdeniz Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk toplantısını yaptı.

04.01.2012 15:26

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üye seçimleri gerçekleştirildi.

Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen Meclis Toplantısı'na Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altuntaş başkanlık etti. Toplantıda, Meclisin 2012 yılı Ağustos ayında 1 aylık tatile girmesi karara bağlanırken, Belediye Meclisi Denetim Komisyonu'nda görev alacak meclis üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi. Gizli oyla yapılan seçimde Gurbet Kapancılar, Hüseyin Gür, Yılmaz Turan, M. Ata Gündoğdu ve Hikmet Adıgüzel Denetim Komisyonu üyesi seçildiler.

Belediye Meclisi Denetim Komisyonu toplantılarında görevlendirilenlere ödenecek günlük ile görevlendirilecek kişi ve gün sayısının tespit edilmesine ilişkin teklif ise Plan-Bütçe Komisyonu ve Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu'na havale edildi. Meclis gündeminde yer alan sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesine ilişkin teklif de Plan-Bütçe Komisyonu ve Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu'na gönderilirken, verilen önergeyle Liman Vergi Dairesi'nin borçlu mükelleflerin el konulan mallarının satışı için oluşturduğu komisyonda 2012 yılında görev yapacak belediye meclis üyelerinin seçimi gündeme alındı. Yapılan seçim sonunda Liman Vergi Dairesi Satış Komisyonu üyeliğine Hüseyin Gür asil, Ömer Nas ise yedek üye olarak oybirliği ile seçildi.

Toplantıda ayrıca, Vakıflar Bölge Müdürlüğünün, Kiremithane Mahallesinde bulunan Avniye Tahtalı Camii'nin devam eden restorasyon çalışmaları kapsamında talep ettiği, avlu genişletme için kuzey parselin camiye dahil edilmesine ilişkin son önerge de İmar, Çevre, Eğitim-Kültür ve Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonlarına havale edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement