AKHB Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AKHB Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

AKHB Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonunda Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

26.05.2014 11:18  Güncelleme: 11:32

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda Aylık Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AKHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, AKHB Mali Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir AKHB Uzmanları ile AKHB'ye bağlı merkez ve ilçe sağlık tesislerinin yönetici, başhekim, hastane müdürleri ve verimlilik birimlerinin sorumlu yöneticileri katıldı.

AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş açılış konuşmasını yaptığı toplantı üç başlık altında gerçekleştirildi. Tıbbi hizmetler, idari hizmetler ve mali hizmetlerin ele alındığı toplantıda AKHB uzmanı Hilal Aldağ, A grubu ameliyatların değerlendirilmesi başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Toplantının İdari Hizmetler Başkanlığı bölümünde Hasta ve Çalışan Güvenliği Cihan Urhan, 663 sayılı KHK'deki değişiklikler ise Fatih Şimşek tarafından sunuldu. Mali Hizmetler Başkanlığı Bölümünde ise SGK kesintilerinin değerlendirilmesi, 22 d alımlarında yüzde 10 limit aşımı, fatura,denetim, maaş,harcırah,döner, stok, tıbbi cihaz taşınır denetimleri konuları değerlendirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AKHB Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement