Aksaray Baro Başkanından Hocalı Katliamı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aksaray Baro Başkanından Hocalı Katliamı Açıklaması

Aksaray Baro Başkanından Hocalı Katliamı Açıklaması

Aksaray Baro Başkanı Levent Bozkurt, Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında 22 yıl önce Ermeni askerlerince 613 kişinin katledilmesine ilişkin, yaptığı açıklamasında “Çağdaş ve modern dünyanın gözleri önünde cereyan eden 20. yüzyılın bu en modern katliamının üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen, yüreklerde hissedilen acılar hala taptazedir ve yaralar bugün bile kanamaktadır" dedi.

25.02.2014 15:40

Aksaray Baro Başkanı Levent Bozkurt, Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında 22 yıl önce Ermeni askerlerince 613 kişinin katledilmesine ilişkin, yaptığı açıklamasında "Çağdaş ve modern dünyanın gözleri önünde cereyan eden 20. yüzyılın bu en modern katliamının üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen, yüreklerde hissedilen acılar hala taptazedir ve yaralar bugün bile kanamaktadır" dedi.

Bozkurt, 22 yıl önce bugün halen Ermenistan'ın işgali altında bulunan Karabağ'da dünyanın gözleri önünde insanlık dramının yaşandığını belirtti. Azerbaycan Türk'lerine karşı yapılan acımasız katliamın acılarının hiçbir zaman unutulmayacağını vurgulayan Bozkurt, "Bugün dünya siyasetinde Ermeniler'le ilgili sözde soykırım iddialarının peşine düşenleri, Hocalı katliamını iyi okumaya, bu katliamın fotoğraflarını ve tüm görüntülerini dikkatle izlemeye davet ediyorum. Çağdaş ve modern dünyanın gözleri önünde cereyan eden 20. yüzyılın bu en modern katliamının üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen, yüreklerde hissedilen acılar hala taptazedir ve yaralar bugün bile kanamaktadır. Türk toprağı Karabağ'daki Ermeni işgalinin en yakın zamanda sona ermesi temennisiyle, dost ve kardeş ülke Azerbaycan'da bu zulme ve katliama maruz kalmış tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyor, bütün Türk dünyasına baş sağlığı diliyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Baro Başkanından Hocalı Katliamı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement