Aksaray'da Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı

Aksaray\'da Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı

Aksaray’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçi ve üreticilerin sorunlarını yerinde dinlemek, desteklemeler ve yürürlükte olan uygulamalar hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla istişare toplantısı yapıldı.

21.12.2013 13:48

Aksaray'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçi ve üreticilerin sorunlarını yerinde dinlemek, desteklemeler ve yürürlükte olan uygulamalar hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla istişare toplantısı yapıldı.

Merkeze bağlı Akhisar köyünde gerçekleştirilen toplantıya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Yusuf Çiçek, ilgili teknik personellerimiz, Akhisar Köyü Muhtarı Ayhan Ağırbaş ve Akhisar köyü çiftçi ve üreticileri katıldı. Burada bir konuşma yapan İl Müdürü Bestami Zabun, "Çiftçilerimize bakanlığımızın vermiş olduğu desteklemelerden yararlanabilmeleri için neler yapmaları ve hangi şartları yerine getirmeleri gerektiği hakkında ayrıntılı bilgiler vermek için buradayız. Özellikle tarımsal desteklemeler ve hayvancılık konularında siz çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz. Amacımız üreticilerimizin sorunlarını yerinde dinlemek, desteklemeler ve yürürlükte olan uygulamalar hakkında bilgilendirmek" dedi.

Toplantıdan son derece memnun olduklarını ifade eden Akhisar Köyü Muhtarı Ayhan Ağırbaş ise "Köyümüze kadar gelip çiftçilerimizin sorunlarını dinleyen İl Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen bu toplantı sayesinde tarım ve hayvancılık konularında yaşadığımız sıkıntıları dile getirme fırsatımız oldu. Ayrıca tüm köylülerimiz adına, bu ziyaretlerin devamlı olmasını istiyorum" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement