Ali Rıza Çevik'ten Başkan Çelik'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Ali Rıza Çevik'ten Başkan Çelik'e Teşekkür

Ali Rıza Çevik\'ten Başkan Çelik\'e Teşekkür

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ali Rıza Çevik Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

08.11.2015 14:39

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ali Rıza Çevik Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Ali Rıza Çevik Eğitim Kurumları yeni yapılan Öğretmenler odası için Başkan Çelik'e teşekkür plaketi takdim etti. Yeni yapılan Öğretmenler odasında düzenlenen Plaket takdimine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri Hasan Karabulut, Akif Özer, Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Çoban, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Milli Eğitim şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Okullara yönelik hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Çelik, şu ana kadar ilçedeki tüm okullara sıfırdan bir okul yapılabilecek bütçeyi harcadıklarını söyledi. Okulun kendilerinden istediklerini belediye olarak yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Öğretmenler için bir öğretmenler odasına Şehzadeler Belediyesi olarak biz destek verdik. Şehzadeler ilçesinin 65 mahallesindeki tüm okullarımıza bugüne kadar hizmetlerimiz oldu. Sıfırdan bir okul yapacak kadar bir bütçeyi, okullarımızın eğitim ve çevre düzenlemesine katkı sağlayacak çalışmalara harcadık. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bugüne kadar gelecek seçimler için değil, hep gelecek nesiller için çalıştık. Böyle yapılırsa Türkiye daha büyüyecek ve güçlenecektir" dedi.

"ÖĞRETMENLER ŞİDDETİ HAK ETMİYOR"

Öğretmenlerin kendileri açısından son derece değerli olduklarını belirten Başkan Çelik, "Hz. Ali'nin dediği gibi 'bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözünü önemsiyoruz. Bazen öğretmenlere yönelik kabullenemediğimiz şiddet hadiselerini de görüyoruz. Böyle bir nesil değiliz biz. Bizim değerlerimiz böyle bir hataya asla müsaade etmiyor. Öğrencisinden velisine, belediye başkanından valisine kadar bizlerin yetişmesine katkısı ve emeği olan öğretmenlerimize karşı biz büyük sevgi ve saygı duyuyoruz. Öğretmenlere yeterli saygı ve sevgiyi göstermezsek gelecek nesiller adına istediğimiz neticeyi alamayız. Bu ülkenin bilim de, sanayi de, teknoloji de söz sahibi olabilmesi öğretmenlerimize bağlıdır. Öyleyse öğretmenlerimiz için ne yapsak yazdır. Ben bu şehrin hizmetkarı olarak tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

OKULDAN BAŞKAN ÇELİK'E TEŞEKKÜR

Yapılan öğretmenler odası nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür eden okul müdürü Levent Çimen "2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılında yazda itibaren çalışmaya başladık. İlk olarak okulumuzun boya badana, temizlik işlerinin tamamlandıktan sonra en büyük ihtiyaçlarımızdan biri olan öğretmenler odasını Şehzadeler Belediyemizin katkılarıyla yapık. Bugün de bir plaket töreni gerçekleştirdik. Bu programın amacı budur. Kendileri de bizi kırmadılar buraya kadar geldiler, hem geldikleri hem de yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Son olarak konuşan Ali Rıza Çevik Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Ağar ise Şehzadeler Belediyesi'nin Ali Rıza'ya verdiği destek ve yaptırdığı öğretmenler odası nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Rıza Çevik'ten Başkan Çelik'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement