Aliağaspor'da Play Off Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Aliağaspor'da Play Off Heyecanı

Aliağaspor\'da Play Off Heyecanı

2007-2008 sezonu sonunda futbol profesyonel haklarının Göztepe’ye satılmasının ardından yıllardır tekrar profesyonel liglere çıkma mücadelesi veren Aliağaspor, süper amatöre lige yükselmek için gün sayıyor.

24.01.2014 16:26

2007-2008 sezonu sonunda futbol profesyonel haklarının Göztepe'ye satılmasının ardından yıllardır tekrar profesyonel liglere çıkma mücadelesi veren Aliağaspor, süper amatöre lige yükselmek için gün sayıyor. Yeşil beyazlı takım 31 Ocak ve 6 Şubat tarihlerinde oynanacak Play Off maçlarını kazanırsa Süper Amatöre adım atacak.

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

2013-2014 sezonu 1.amatör küme play-off kura çekimi önceki gün Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kura çekimi öncesi play-off oynamaya hak kazanan takımlarımıza şampiyonluk kupaları İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim kurulu tarafından takdim edildi. Grubunu şampiyon olarak bitiren Aliağaspor'un kupasını teknik direktör Alper Peker aldı.

PLAY OFF HEYECANI BAŞLIYOR

Grubunda ligi şampiyon bitirerek play off finallerine katılmaya hak kazanan Aliağaspor, play offtaki ilk maçını 31 Ocak'ta Serintepe Kanderespor ile oynayacak. Maç; 31 Ocak Cuma günü saat 15.00'de Çiğli Galip Öztürk Spor Tesislerinde oynanacak. AliağaSpor bu maçı kazanırsa, Play Off final maçı oynamaya hak kazanacak.

Yeşil Beyazlı takım finale yükselirse; 6 Şubat Perşembe günü saat 15.00'de Demirspor- Alaçatıspor maçının galibiyle karşılaşacak. Finalde rakibini geçen takım İzmir Süper Amatör lige yükselecek.

KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN: SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa'nın 7 yıldır profesyonel liglerden uzak kaldığını ifade ederek, yeniden profesyonel lig yolunda play off maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. "Aliağaspor futbola susadı. 2 yıldır Play Off finallerinde hedefimize ulaşamadık. Bu kez, play offta başarılı olarak Aliağa'yı futbolda bir üst aşamaya taşıyacağız. Aliağa, önce süper amatörü, sonra üst ligleri fazlasıyla hak ediyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum" dedi.

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER TURGUT OĞUZ: "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG"

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da, futbolda bir üst lige çıkarak kente sportif bir heyecan ve başarı yaşatacaklarını söyledi. Futbolda yeniden eski günlere dönmek için tüm çabayı gösterdiklerini kaydeden Başkan Oğuz, "Futbolu yeniden üst liglere taşıyacağız. Ama öncelikli hedefimiz süper amatör lig. Yükselme final maçlarında takımımıza başarılar diliyorum. Aliağa olarak hepimiz takımımızdan başarı bekliyoruz. Aliağamızı hak ettiği yerlere taşımak için tüm kent olarak tek yürek futbol takımımızın yanındayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağaspor'da Play Off Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement