Alperen Ocakları Çorum Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Alperen Ocakları Çorum Şubesi Açıldı

Alperen Ocakları Çorum Şubesi Açıldı

Çorum Alperen Ocakları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

09.02.2014 17:33

Çorum Alperen Ocakları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Büyük Birlik Partisi Çorum İl Başkanı Erdal Özkan, BBP Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanı Fatih Yücel ve davetliler katıldı.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, kendisine faydası olmayanın cemiyete de faydası olmadığını, cemiyete faydası olmayanın da kendisine faydası olmadığını belirterek, "Hazreti Musa kendi içerisindeki firavunu yenmeseydi eğer dışarıdaki firavuna ne yapabilirdi. Hz. İbrahim içindeki Nemrud'u yıkmasaydı dışarıdaki Nemrud'u yıkabilir miydi? İlk önce bir şeyleri değiştirmeye kendimizden başlayacağız. Hepimiz her yeni gün davamız adına hayatımıza yeni hasletler katacağız" dedi.

Mukaddes emanetini asırlar önce zayi eden bu milletin Alperenler sayesinde yeniden emanetini taşımaya hazırlandığını dile getiren Tüzün, ölüme en yakın olduğu anda bile Türk milletinin kendine açılan rahmet kapılarını gayretiyle buluşturduğunda yeniden yıllarca taşıdığı sancağı tekrar eline alacağını belirtti.

Merhem BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kuru bir cihangirlik davasına şehit olmadığının altını çizen Tüzün, "Bizim liderimiz İslam mayasıyla yoğrulmuş bir Anadolu delikanlısının dünyaya nasıl şah çekileceğini gösterirken Allah davası yolunda şehit oldu. Yılmadı bıkmadı hiçbir zaman davasından vazgeçmedi. Onun derdi bir davası vardı. Tüm dünyayı Türk'ün gücüyle İslam ile yoğurmaktı" ifadelerini kullandı.

Alperen olmanın en sağlam ayağını İslam'da sabitlemek olduğunu anlatan Tüzün, "Türk'ün gücüyle İslam hakikatlerini kainat çapında savunmak ve fethe dayalı onu istikametlendirmektir. İçinde bulunduğumuz toplumda ameliyle imrenilecek şahsiyetlere dönüştüğümüz zaman nitelikli bir artışla çoğalacağız. Muhsin başkanın davasını şiar edinerek yeni Muhsin Yazıcıoğlu'ler çıkaracağız. Şehit liderimizin Anadolu'da attığı maya tuttu. Onun davası yolunda canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanı Fatih Yücel ise, ocakların geçmişten günümüze çeşitli hizmetler sunduğunu belirterek, "En önemli hizmet insan unsurunu ele alarak dinini ülkesini milletini bayrağını seven Türk örf ve adetlerine bağlı bir nesil yetiştirmek.bu neslin yetişmesinde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve çok kıymetli dava arkadaşları büyük bir köprü vazifesi yapmışlardır. Şimdi ise sıranın bizlere geldiğinin farkındayız. 25 mart 2009 da şehit liderimizden devraldığımız bu kutlu davayı bu kutlu bayrağı kanımızın son damlasına kadar sürdüreceğimize bu yoldan asla dönmeyeceğimize herkesin inancı tam olmalı. Liderimiz şehit olduktan sonra bu hareketin biteceğine inanlara inat diyoruz ki kanımızın son damlasına kadar bu mücadelenin içinde olacağız ne bu hareketi ne bu suikastı ne de şehit liderimizi unutmayacağız unutturmayacağız" diye konuştu.

Çorum Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisinin yer aldığı program sonunda Alperen Ocakları'nın açılışı gerçekleştirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alperen Ocakları Çorum Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zekeriya: allah utandırmasın 1 0 Yanıtla

Advertisement