Amasra İlçe Başkanı Karabacak Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Amasra İlçe Başkanı Karabacak Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti

Amasra İlçe Başkanı Karabacak Milletvekili Tunç\'u Ziyaret Etti

AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

07.12.2015 16:37

AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret eden İlçe Başkanı Bekir Karabacak, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, Amasra manzaralı tabloyu hediye etti. Karabacak Amasra'da gerçekleştirilen büyük yatırımlar için Milletvekili Tunç'a teşekkür etti. Milletvekili Tunç'ta İlçe Başkanı Karabacak'ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, Amasra'ya büyük yatırımlar yaptıklarını, yeni dönemde de bu yatırımların devam edeceğini ifade etti. Milletvekili Tunç, Amasra Tüneli ve bağlantı yolları, Amasra Yolcu Limanı, küçük tekne yanaşma iskelesi, adalet sarayı, kapalı spor salonu, ilçe futbol sahası, öğretmenevi, Kaleşah yolu, Kaleşah İlk ve Ortaokulu, tarihi cami ve köprülerin onarımı, müzenin onarımı, Amasra'da meydan ve cadde düzenlemeleri başta olmak üzere önemli yatırımları Amasra'ya kazandırdıklarını belirtti. Tunç Amasra derin deniz deşarjının inşaatını başlattıklarını, 24 derslikli Amasra Lisesi'nin inşaatını başlattıklarını, ilçe hastanesini yatırım programına alarak, proje çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Yeni dönemde Amasra'ya yüksekokul kazandırmak için çalışacağız diyen Milletvekili Tunç, Amasra Yolcu Limanı gümrük sahası ile ilgili çalışmaları da tamamlanacağını söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasra İlçe Başkanı Karabacak Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement