Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Açılışı Yapıldı

Amasya İl Özel İdaresi\'nde İş Sezonu Açılışı Yapıldı

Amasya İl Özel İdaresi'nde iş sezonu açılışı yapıldı.

03.04.2012 14:41

Amasya İl Özel İdaresi'nde iş sezonu açılışı yapıldı.

Açılış nedeniyle düzenlenen törenine Amasya Valisi A. Celil Öz, Vali Yardımcısı İsmail Akman, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, diğer yetkililer ve Özel İdare personeli katıldı.

Sezon açılışının köy hizmetleri kurumundan kalan bir gelenek olduğunu ve aslında Özel İdare'nin yılın 12 ayı çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini vurgulayan Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, hizmetlerin her geçen gün arttığını söyledi.

Amasya İl Özel İdaresi'nin şehrin gelişmesi için asli görevlerinin yanı sıra spor, kültür, sanat gibi konularda da görevler üstlendiğinin altını çizen Vali Öz, ise yaptığı konuşmada "İlimizin en ücra köşesinde bile alt yapı, içme suyu ve yol hizmetleri özel idaremizin çalışmaları ile sağlanmaktadır. Bu bahar gününde yeni bir heyecanla yeni iş sezonunu açarken, özverili çalışmaları ile yaz kış demeden halkımıza hizmet eden tüm özel idare çalışanlarına teşekkür ediyor, yeni iş sezonunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan dua ve kesilen kurban ile özel idare yeni çalışma sezonu başladı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya İl Özel İdaresi'nde İş Sezonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement