Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.CHP Antalya İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu sağ kulağını tamamen kaybetti.

20.11.2012 16:42

Foto: Basın açıklamasından foto

===

CHP'li başkan kulağını kaybetti

CHP Antalya İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu sağ kulağını tamamen kaybetti. Yıldırım, rahatsızlığının, Cumhuriyet Bayramı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması sırasında yaşanan arbededen sonra başladığını belirtti. 28 Ekim akşamı başlayan rahatsızlık giderek artınca, 1 Kasım'da Atatürk Devlet Hastanesi'ne muayeneye giden Yıldırım, KBB servisine yatırıldı. Yapılan tetkiklerde, Yıldırım'ın sağ kulağında 'ani işitme kaybı' tespit edildi.

20 gün boyunca hastanede yatan ve dışarıdan oksijen tedavisi de alan Mahmut Yıldırım'ın sağ kulağı tedavilere cevap vermedi. Yıldırım, şunları söyledi: "28 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı nedeniyle partililerle meydana gittik. Polis anıta çelenk koymamıza engel olunca arbede yaşandı. Bu olaydan birkaç saat sonra kulağımda rahatsızlık hissettim. Gürültü, patırtı ve stres yüzünden olduğu düşünüp geçer diye umdum. Ancak öyle olmadı, rahatsızlık giderek arttı. Bu ani işitme kaybının o günkü olaylarla ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Ortam çok gürültülü ve stres yüklüydü."

ANTALYA, (DHA)

Foto: Mahmut Yıldırım

===

GÜNLÜ

Ruhlar Antalya'ya çağrıldı

ANTALYA Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) Noel Cowart'ın yazdığı, Arif Özbilen'in Türkçeye çevirdiği 'Ruhlar Gelirse' adlı oyunu, bu akşam (Çarşamba) saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. Antalya'da ilk kez izlenecek oyun, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra, savaş kayıplarının ardından insanlara 'moral olsun' diye yazılmış. Yedi sanatçının rol aldığı, komik ve eğlenceli oyunu Ali Meriç yönetiyor. Eserde, ruhlarla ilgili yaptığı bir araştırma için evinde ruh çağırma seansları düzenleyen ve ruhlarla birlikte yaşamaya başlayan kitap yazarının hayatı anlatılıyor. Oyun, perşembe, cuma ve cumartesi günleri de sahnelenecek.

İZLEYENLER KAHKAHA ATACAK

Antalyalı Halit İncedayı'nın illüzyon gösterilerinin de yer aldığı oyunda, Süheyla Çöllü, Senem Şahin, Sedat Mayadağ, Gerçek Sağlar, Gül Tunççekici, Selim Türkyılmaz, Ebru Zeliha Sırkıntı rol aldı. Yönetmen Ali Meriç, "Antalyalı, bu oyundaki çok komik sahneler karşısında doyasıya gülecek, doyasıya kahkaha atarak stres atacak. Oyunda, yazar yeni karısıyla yaşarken, eski karısının ruhu da içeri girecek, bunu bir tek kendisi görecek. Sonra da sürpriz bir ruh oluşacak. Salonda gülme krizleri bundan sonra yaşanacak" dedi.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

Foto: Oyunun prova çalışmalarından sahne görüntüleri

===

GÜNLÜ

3 gün kesinti

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, Antalya'nın farklı noktalarında enerji kesintisi uygulanacağı kaydedildi. Bugün (çarşamba) 09.00-16.00 saatleri arasında yapılacak çalışmalar nedeniyle Güzeloba Mahallesi Havaalanı Caddesi, Güzeloluk Mahallesi'nin bir kısmı, Arzum Sitesi elektrik alamayacak.

Yarın 09.00-16.00 saatleri arasındaki kesintiden Yenigün Mahallesi, Kızıltoprak Mahallesi'nin bir kısmı etkilenecek. Cuma 09.00-11.30 ile 13.00-16.00 saatlerindeki kesinti nedeniyle Yenigöl Mahallesi elektriksiz kalacak. Çalışmaların erken bitmesi durumunda belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebilecek.

ANTALYA, (DHA)

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement