Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Alanya ilçesinde esnaf ziyareti yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr Mustafa Akaydın, “Antalya’da bugüne hizmetlerimizi esnafımızla el ele, kol kola, göz göze yaptık. Alanya’da da esnafımızın nabzını tutar, doğru çözümü birlikte buluruz” dedi.

26.01.2014 15:03

Alanya ilçesinde esnaf ziyareti yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr Mustafa Akaydın, "Antalya'da bugüne hizmetlerimizi esnafımızla el ele, kol kola, göz göze yaptık. Alanya'da da esnafımızın nabzını tutar, doğru çözümü birlikte buluruz" dedi. Akaydın, Alanya sokaklarında turistlerle de sohbet ederek kendisini tanıttı.

Başkan Mustafa Akaydın, Alanya CHP Başkan Adayı Şefik Türktaş ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Akaydın'ın Alanya mesaisi sabahın ilk saatlerinde Alanya Toptancı Hal esnafını ziyaretle başladı. Yağmur altında gerçekleşen buluşmada Hal esnafıyla tek tek tokalaşan Akaydın, "kolay gelsin" dileklerini iletti. Esnafla sohbet eden Akaydın, işleri ile ilgili bilgi aldı, sorunlarını dinledi. Akaydın ve Türktaş daha sonra hal esnafıyla kahvaltı yaptı. Esnaf, halin uzak bir bölgeye taşınmak istendiğini ifade ederek, bu konudaki sıkıntılarını dile getirdi.

ESNAF MUTLU OLMALI

Esnafı mutlu olmayan bir kentin insanlarının da mutlu olamayacağını ifade eden Akaydın, "Biz bugüne kadar projelerimizi hep esnafımıza danışarak, görüşünü alarak, esnafımızla el ele, kol kola, göz göze yaptık. Alanya'nın yetkimiz dahilindeki sorunlarında da esnafımızın nabzını tutar, esnafımızla doğru çözümü buluruz" dedi.

Başkan Mustafa Akaydın ve Şefik Türktaş sonrasında Alanya Balık Pazarı'ndaki esnafı ziyaret ederek, Alanya Otogarı'na geçti. Akaydın, esnaf ve yolcularla sohbet edip otogar taksi durağında Alanyalı taksi esnafının sıkıntılarını dinledi.

Buradan Alanya Sanayi Sitesi'ne geçen Akaydın ve Türktaş, esnafla buluşmalarını sürdürdü. Bir alışveriş merkezini de ziyaret eden Akaydın, Alanyalılara sohbet etti. Alanya'yı çok önemsediğini ifade eden Akaydın, Bütünşehir Yasası ile birlikte Alanya'ya da önemli hizmetler getireceklerini anlattı. Gençlerle ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Akaydın, turistlere de kendini tanıttı. (CE) - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement