Antalya Yeni Bir Sanat Galerisi Kazanıyor - Son Dakika
Yerel

Antalya Yeni Bir Sanat Galerisi Kazanıyor

Antalya Yeni Bir Sanat Galerisi Kazanıyor

Antalyalı sanatçı Şebnem Bahar, kendi adını taşıyan “Şebnem Bahar Art Design Galery”i açıyor.

25.09.2014 14:03

Antalyalı sanatçı Şebnem Bahar, kendi adını taşıyan "Şebnem Bahar Art Design Galery"i açıyor.

Yeşilbahçe Mahallesi'nde daha önce sahip olduğu seramik atölyesine, galeri ve cam bölümü de ekleyen sanatçı, Antalya'ya yeni bir sanat galerisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Galerinin açılışı karma seramik ve cam sergisi ile olacak. 27 Eylül -15 Kasım tarihleri arasında, sanatseverler Akdeniz Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültelerinin öğretim elemanları ve mesleklerinde isim yapmış bir çok sanatçının farklı tekniklerde yaptıkları çalışmaları galeride ziyaret edilebilecek.

Bahar yaptığı açıklamada, galeride atölye çalışmalarının yanı sıra, Workshoplar gerçekleştirileceğini ve çeşitli dönemlerde sergiler açılacağını kaydetti. Galeriye dönem dönem farklı illerden ünlü sanatçıların ve akademisyenlerin geleceğini kaydeden Bahar, Antalyalı sanatseverlerin bu değerli sanatçıların birikimlerinden düzenlenecek workshoplar ile faydalanacaklarını kaydetti.

Antalya'da cam işçiliği konusunda alanında ilk olan merkez, sergi salonu ve butik atölyeyi içeren iki kattan oluşuyor. Atölye çalışmaları ise 3'er kişilik sınıflarda yapılıyor.

Galerinin sahibi olan Şebnem Bahar, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu. Bahar, bugüne kadar Antalya'da çeşitli eğitim ve sanat kurumlarında da görev aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Yeni Bir Sanat Galerisi Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement