Asarcık Heyeti OMÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Asarcık Heyeti OMÜ'yü Ziyaret Etti

Asarcık Heyeti OMÜ\'yü Ziyaret Etti

Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş ve beraberindeki ilçe müdürleriyle eğitim alanında işbirliği yapmak amacıyla OMÜ'de toplantı düzenlendi.

04.04.2013 10:33  Güncelleme: 10:40

Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş ve beraberindeki ilçe müdürleriyle eğitim alanında işbirliği yapmak amacıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) toplantı düzenlendi.

Toplantıya Asarcık heyetinin yanı sıra; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Yılmaz, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Canan Kazak, OMÜ Kadın ve Toplum Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Aysun Gümüş, OMÜ Çocuk Eğitimi ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Gelen, OMÜ Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi Sorumlusu Yrd. Doç.Dr. Yakup Keskin ve Samsun 2019 Eğitim Vizyonu Projesi yürütücüleri katıldılar.

Sanayi, toplum, tarım ve sosyal alanlarda yapılacak eğitimlerin ve ortak projelerin konuşulduğu toplantıda, Asarcık ilçesindeki inşaat işçiliğinin yaygınlığı ve bu nedenle ilçedeki göç oranındaki artış konularına da değinildi. Toplantıda ayrıca, Asarcık ilçesinin turizm potansiyeli konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asarcık Heyeti OMÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement