Atık Pil Toplama Yarışması'nın Ödül Töreni Akm'de Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Atık Pil Toplama Yarışması'nın Ödül Töreni Akm'de Gerçekleştirildi

Atık Pil Toplama Yarışması\'nın Ödül Töreni Akm\'de Gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlemiş olduğu, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından desteklenen Atık Pil Toplama Yarışması'nda büyük heyecan sona erdi.

06.06.2013 16:46

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlemiş olduğu, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından desteklenen Atık Pil Toplama Yarışması'nda büyük heyecan sona erdi. Çevre bilincini arttırmak, çocuklara atık pillerin ayrı toplanması gerektiğini ve zararlarını anlatmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren okullar için ödül töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'nın ödül töreni AKM'de gerçekleştirildi. Ödül törenine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Dişli ve Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Sakarya Ticaret Sanayi Odası Çevre Komisyonu Başkanı Onol Taşöz, TAB Genel Sekreteri Neslihan Bahar, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personeli, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül Töreni'nin açılış konuşmasını yapan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nden Yücel İnce, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl atık pil toplama yarışmasının altıncısını düzenlemekteyiz. Yarışmamıza bu yıl 23 okul katılmış olup, 10 okul dereceye girmiştir. Atık Pil Yarışmamıza katılarak çevreye olan duyarlılığını gösteren tüm okullara teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Yücel İnce'nin konuşmasının ardından ENKA Okulları mini bir konser verdi. Konser sonrası dereceye giren okullara törenle hediyeleri verildi.

Atık Pil Toplama Yarışması'nda dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı; "1'nci Yukarı Dereköy İlkokulu, 2'nci Aşağı Kirazca Ortaokulu, 3'ncü Akçakamış İlkokulu, 4'ncü Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu, 5'nci Berna Yılmaz İlkokulu, 6'ncı Serdivan İmam Hatip Ortaokulu, 7'nci Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi, 8'nci Geyve Ortaokulu, 9'ncu Mehmet Gölhan İlkokulu, 10'uncu Ekrem Oba İlkokulu."

Dereceye giren okullara ise; 1'nciye Fotokopi Makinesi ve Projeksiyon Cihazı, 2'nciye Fotokopi Makinesi ve Spor Seti, 3'ncüye Notebook ve Projeksiyon Cihazı, 4'ncüye Bahçe Satrancı ve Projeksiyon Cihazı, 5'nciye Projeksiyon Cihazı ve Spor Seti, 6'ncıya Satranç Eğitim Panosu ve Satranç Takımları, 7, 8, 9, 10'ncu okullara ise Spor Seti hediye edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atık Pil Toplama Yarışması'nın Ödül Töreni Akm'de Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement