Avrupalı Öğrenciler Müze Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Öğrenciler Müze Ziyaretinde

Avrupalı Öğrenciler Müze Ziyaretinde

Ege Üniversitesi BEST İzmir Topluluğu Konak Belediyesi'nin desteği ile 17 ülkeden 26 öğrenciyi ağırladı.

15.09.2013 11:14

Ege Üniversitesi BEST İzmir Topluluğu Konak Belediyesi'nin desteği ile 17 ülkeden 26 öğrenciyi ağırladı. Ege Üniversitesi'nde 'Adli Bilimler' alanında eğitim alan öğrenciler boş zamanlarında da kenti gezerek İzmir'i yakından tanımaya çalıştı.

BEST İzmir Topluluğu Başkanı Veysel Anıl Günay, dünyada 33 ülkede 95 üniversitede bulunan topluluğun İzmir'de Ege Üniversitesi'nde kurulduğunu belirtti. Günay, Üniversiteler arası eğitim çalışmalarında bulunduklarını aynı zamanda başka kentleri, ülkeleri tanıma fırsatı elde ettiklerini söyledi. Bir hafta süreyle Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 17 öğrenciyle eğitim programına katıldıklarını, Türkiye'nin ve İzmir'in tarihi, kültürel ve turizm güzelliklerini tanıttıklarını ifade eden Günay, "Etkinliğimize Konak Belediye Başkanı Hakan büyük destek verdi. Öğrenci dostu olduğunu bildiğimiz başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da her zaman öğrencinin ve öğrenmek isteyenin yanında olduklarını ifade ederek, "Türkiye'yi çağdaş geleceğe ancak eğitimle taşıyabiliriz. Bu konuda duyarlı bir yerel yönetici olarak ben de elimden geldiğince eğitime her zaman destek vermeye hazırım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupalı Öğrenciler Müze Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement