Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Büyükşehir Belediye Encümeni toplantısı, İncirliova’da yapıldı.

07.05.2014 19:42

Büyükşehir Belediye Encümeninin ilk toplantısı, İncirliova'da yapıldı.

Toplantı öncesi İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçimlerin geride kaldığını belirterek, tüm ilçe belediye başkanlarıyla Aydın halkına kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Gürşat Kale de çiçek takdim ettiği Çerçioğlu'na, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından encümen toplantısı, basına kapalı gerçekleştirildi.

-Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'dan Koçarlı Belediye Başkanı Öztürk'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ü ziyaret etti.

Çerçioğlu, işsizlik sorununun çözümü için ilçede kesme çiçekçilik sektörünün canlandırılabileceğini ifade ederek, "Koçarlı'da kooperatif kurulması için çalışma başlattık. Kooperatif, burada yaşayan vatandaşlarımıza ve çiftçimize, büyük destek sağlayacak. İl geneli başta olmak üzere, çevre illerimizin de çiçek alımını buradan gerçekleştireceğiz. Ayrıca ilçedeki çam fıstığı üretimini artırmak için çalışma yapacağız" diye konuştu.

- Nazilli'de öğrencilere trafik eğitimi

Nazilli'de, "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında öğrencilere trafik kuralları hakkında eğitim verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, ilçenin, trafik kurallarına uyma bakımından örnek gösterilecek yerleşim merkezlerinden biri olduğuna işaret ederek, "Eğitimle bu durumu daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bunun için de eğitimci polislerimiz, okullarımızda öğrencilerimize trafik kuralları hakkında eğitim veriyor" dedi.

- Çine Belediye Meclisi toplandı

Çine Belediyesi Meclisi toplantısı, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda, Çine Madransporlu futbolculara ödül verilmesi ve belediye başkan yardımcılarına, belediye başkanının aldığının 3'te 2'si oranında maaş verilmesinin de yer aldığı 8 gündem maddesi görüşülüp, oy birliğiyle kabul edildi.

-Nazilli'de yağlı boya resim sergisi

Umut Madran ve Seher Altınok eğitmenliğinde resim eğitimi alan 26 kişinin 127 eseri, Lütfi Selek Resim ve Sergi Salonu'nda izlenime sunuldu.

Kaymakam Mehmet Okur, eğitmenlere teşekkür ederek, tüm kursiyerleri de ortaya koydukları eserler dolayısıyla tebrik etti.

Sergi, 15 gün açık kalacak. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement