Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Kuşadası Davutlar Polis Merkez Amirliği törenle açıldı.

12.06.2014 21:12

Kuşadası'na bağlı Davutlar Mahallesi'nde eski jandarma karakolu, polis merkezi olarak yeniden düzenlenip törenle açıldı.

Vali Erol Ayyıldız, törendeki konuşmasında, eskiden karakol olan binanın imece usulüyle yeniden düzenlendiğini belirterek, yapımda emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Adnan Taştan da Kuşadası'na 42 personel takviyesi yaptıklarını kaydederek, ilçedeki emniyet teşkilatını güçlendirdiklerini ifade etti.

- Aydın Ticaret Odası'nda Çine Belediyesine ziyaret

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti.

Ülken, Dinçer'i seçimlerdeki başarısından dolayı kutlayarak, "Çine bizim için çok önemli bir ilçe. Belediye Başkanı Dinçer, çok sevdiğimiz, cana yakın, sıcak kanlı ve çalışkan bir kişiliğe sahip. İnanıyoruz ki Çine'ye daha birçok hizmeti dokunacaktır" diye konuştu.

-Çine'de de çaya zam

Çine merkezinde bulunan 6 mahalledeki kahvehanelerde çay ve kahve fiyatlarına zam yapıldı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, yaklaşık 3,5 yıldır zam yapmadıklarına dikkati çekerek, çayın fiyatının 50 kuruştan 75 kuruşa, kahvenin ise 75 kuruştan 1 liraya yükseltildiğini kaydetti.

- Didim'de uygulamalı girişimcilik eğitimi

Didim Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğiyle uygulamalı girişimcilik eğitimi çerçevesinde verilen temel İngilizce eğitiminde başarılı olan 73 kursiyere belgeleri, törenle verildi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, her eğitimin, kişinin birikimini artırdığını belirtti.

KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen de Türk ticareti ve ekonomisinde katma değer yaratma adına hayata geçirdikleri çalışmaları anlatarak, "Görmediğinizi hayal ediyorsunuz, hayal ettiğinizi de görmeye çalışıyorsunuz. Ticaret, çok zor bir iş. Bilmeden yapıldığında, zararı çok oluyor, bilinçli yapıldığında da ciddi karlar getirebiliyor" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement