Aydın "Oğlum Bak Git" ile Gülecek - Son Dakika
Yerel

Aydın "Oğlum Bak Git" ile Gülecek

Aydın "Oğlum Bak Git" ile Gülecek

Türkiye’de bir döneme damgasını vuran “Oğlum Bak Git” repliğinden yola çıkılarak senaryo edilen tiyatro oyunu Aydın’da sahnelenecek.

06.05.2014 11:40

Türkiye'de bir döneme damgasını vuran "Oğlum Bak Git" repliğinden yola çıkılarak senaryo edilen tiyatro oyunu Aydın'da sahnelenecek.

Aydın, muhteşem bir komedi tiyatrosuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'de bir döneme damgasını vuran "Oğlum Bak Git" repliğinden yola çıkılarak senaryo edilen tiyatro oyunu sergilendiği her yerde izleyicileri adeta gülmekten kırıp geçiriyor.

Yönetmenliğini ünlü sinema sanatçısı Uğurtan Sayıner'in yaptığı tiyatro repliğinde Mehmet Gülerbaşlı, Mehmet Dündar, Çetin Budak, Nermin Çiftçi ve Şehmus Yığın gibi ünlü sanatçılar izleyenleri bir taraftan kahkahalarla güldürürken aynı zamanda da düşündürüyor.

Aydın'da 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan tiyatro gösterisi saat 16.45 ve 20.30 olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek. Tiyatro gösterisine katılmak isteyenler, biletleri Sıla Kitapevlerinden tam 15 TL ve öğrenci 10 TL karşılığında alabilecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın 'Oğlum Bak Git' ile Gülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement