Aydın Ticaret Borsasından Bir Markanız Olmalı Semineri - Son Dakika
Yerel

Aydın Ticaret Borsasından Bir Markanız Olmalı Semineri

Aydın Ticaret Borsasından Bir Markanız Olmalı Semineri

Aydın Ticaret Borsası, üyelerine yönelik olarak Bir Markanız Olmalı konulu seminer düzenledi.

03.03.2014 10:54  Güncelleme: 10:59

Aydın Ticaret Borsası üyelerine yönelik olarak "Bir Markanız Olmalı" konulu seminer düzenlendi.

'Bir Markanız Olmalı' konulu seminer, VEGO Danışmanlık şirket ortağı aynı zamanda Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü'nün İzmir'deki Teknik Danışmanı Vedat Kurt, eğitmenliğinde gerçekleşti.

Seminerde firmaların pazarlamayı kavramsal olarak daha iyi anlayabilmeleri, değişen pazar eğilimleri ve müşteri tercihlerini takip edebilmeleri ve daha da önemlisi yönetebilmeleri, gibi konulara değinen Vedat Kurt, marka oluşturabilmek, operasyonel karlılık ve değer yaratma konularının ne kadar önem taşıdığını vurguladı. Kurt, "Hangi sektörde olursa olsun tüm işletmeler için müşteri odaklı olmak, ihtiyaçları ve değişimi anlamak, değişen ihtiyaç ve eğilimlere uygun ürün ve hizmetler geliştirmek ve bunları en uygun fiyatta ve de yerde taleple buluşturabilmek hayati bir konudur. Hayat artık ürettiğimiz her şeyi satabileceğimiz kadar kolay değil. Farklı düşünmek, daha iyi ve derin araştırmak, veri ve bilgiyi yönetebilmek, değişimi ve eğilimleri iyi algılamak, hızlı cevap verebilmek konularında kendimizi geliştirmeliyiz" diye konuştu.

Seminere katılan Aydın Ticaret Borsası üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı da; "Üye ve personel eğitimlerinin önemini belirterek, 'Akredite bir Borsa olarak amacımız, üyelerimize 5 yıldızlı hizmet sunmaktır hedefimiz doğrultusunda da gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin memnuniyetinin en üst düzeyde olması çok önemlidir. Eğitimlerimizi daha çok üyemizin yararlanacağı şekilde ve sürekli hale getirerek, Kurumumuz eğitim ve seminerlerinden yararlanmayan üyemiz kalmasın istiyoruz. Eğitimlerimiz üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, en iyi eğitmenler tarafından ve pratikte yararlanabilecekleri içerikte gerçekleştirilmektedir" şeklinde konuştu.

"Bir Markanız Olmalı" konulu seminere katılan firmalar, memnuniyetlerini ifade ederek, benzer eğitim ve seminerlerin devamının yapılması isteklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ticaret Borsasından Bir Markanız Olmalı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement