Aydınlı Kulüplerin Araç Sıkıntısı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Kulüplerin Araç Sıkıntısı Sona Erdi

Aydınlı Kulüplerin Araç Sıkıntısı Sona Erdi

Aydın'da zaman zaman deplasmana araç sıkıntısından dolayı gitmekte zorlanan kulüplerin sıkıntısı sona erdi.

10.10.2013 12:33

Aydın'da zaman zaman deplasmana araç sıkıntısından dolayı gitmekte zorlanan kulüplerin sıkıntısı sona erdi.

Aydın İl Özel İdaresi Bütçesi'nden çıkarılan 200 bin TL'lik ödenekle Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne 32 kişi kapasiteli otobüs alındı. Otobüsün Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsisi yapılırken, anahtar teslim töreni düzenlendi. Müdürlük'te düzenlenen törene Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın katıldı.

2 yıldır otobüs talebinde bulunduklarını anlatan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, "Artık, il dışına müsabakalara giden takımların ulaşım derdi olmayacak. Takımlarımızın rahat ortamda müsabakalara gitmeleri hem psikolojik hem de fiziki anlamda sporculara rahatlık kazandıracak. Otobüsün alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"KÖYLERE SAHALAR YAPTIK"

Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç ise, İl Özel İdareleri'nin amacının insana yatırım yapmak olduğunu kaydetti. Halkın huzurunu ve ihtiyaçlarını gidermeyi amaçladıklarını kaydeden Güleç, " Türkiye'nin belki spora en fazla destek veren Özel İdaresi Aydın İl Özel İdaresi. Bugün, Türkiye'nin çoğu ilçesinde saha sıkıntısı yaşanırken, biz Aydın'ın köylerinde saha inşa ettik. Gençlerimizin spor yapabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz ve görev süremizce yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından,otobüsün teslim protokolü imzalandı. Daha sonra, otobüsün önünde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları hatıra pozu verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Kulüplerin Araç Sıkıntısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement