Aydınspor 1923 Evinde Kuzu Deplasmanda Efe - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Evinde Kuzu Deplasmanda Efe

Aydınspor 1923 Evinde Kuzu Deplasmanda Efe

Son haftasına girilen Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta Aydınspor 1923'ün deplasman karnesi dikkat çekerken, evinde oynadığı karşılaşmalarda ise aldığı sonuçlar hayal kırıklığı oluşturdu.

08.05.2012 16:58

Son haftasına girilen Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Aydınspor 1923'ün deplasman karnesi dikkat çekerken, evinde oynadığı karşılaşmalarda ise aldığı sonuçlar hayal kırıklığı oluşturdu.

Evinde 1-0 kaybettiği Tarsus İdman Yurdu maçından sonra ligdeki iddiasını kaybeden Aydınspor 1923 evinde oynadığı 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7 yenilgi alarak 22 puan toplayabildi. Deplasmanda ise, 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi alan siyah-beyazlılar 28 puan topladı. Siyah-beyazlılar bu iç ve dış saha karnesiyle iç sahadaki maçlarda grubunda onyedinci, dış sahada ise dördüncü sırada yer alıyor.

EVLERİNDE STRESLİ MAÇLAR OYNADILAR

Sahasında sezona seyircisiz oynadığı karşılaşmada Sancaktepe Belediyespor'a 2-1 yenilerek başlayan Aydınspor 1923'ün yıldızı taraftarıyla barışmadı. Sahasında gergin karşılaşmalar oynayan Aydınspor 1923, Sancaktepe Belediyespor, Siirtspor, Dardanelspor, Bursa Nilüferspor, Erzurum BŞB, Ankara Demirspor ve Tarsus İdman Yurdu'na mağlup oldu. Siyah-beyazlılar kendileri için ligin kırılma noktası sayılabilecek karşılaşmalarda evinde aldığı mağlubiyetlerle sevenlerini üzdü.

DEPLASMAN FATİHİ OLDULAR

Deplasmanda ise oynadığı 18 karşılaşmada 28 puan toplama başarısı gösteren Aydınspor 1923, bu karşılaşmaların yedisini kazandı. Siyah-beyazlı ekip, Araklıspor, Afyonkarahisarspor, Pazarspor,

Çarşamabaspor, Tekirova Belediyespor ve son hafta Bursa Nilüferspor'u yenerek deplasmandan 3 puanla döndü.

Son hafta sahasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u ağırlayacak olan Aydınspor 1923'te karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Evinde Kuzu Deplasmanda Efe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement