Ayvalık Çydd'de Aysel Namlı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Çydd'de Aysel Namlı Coşkusu

Ayvalık Çydd\'de Aysel Namlı Coşkusu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Aysel Namlı'nın 9 Eylül 2009 tarihinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şubesi'ne bağışladığı tarihi bina, dernek üyeleri tarafından bir plaketle tescillendi.
Ayvalık'ta lise ve üniversite öğrencilerine...

19.11.2013 16:08

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Aysel Namlı'nın 9 Eylül 2009 tarihinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şubesi'ne bağışladığı tarihi bina, dernek üyeleri tarafından bir plaketle tescillendi.

Ayvalık'ta lise ve üniversite öğrencilerine verdikleri karşılıksız burslarla eğitim gönüllülerinin güvenini kazanıp, onların destekleriyle büyüyen ÇYDD Şubesi'nin başarılı Başkanı Nuray Özer'in öncülüğünde, dernek yöneticileri tarafından yaptırılan plaket, ilçedeki ekonomik gücü olan işadamlarıyla gönüllüleri de bu ulvi desteğe teşvik etmesi amacıyla binaya yapıştırıldı. Amaçlarının eğitim gönüllüsü Aysel Namlı'nın yaptığı dev desteğin ilçedeki zenginlere örnek olmasını gözler önüne sermek olduğuna işaret eden ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı Nuray Özer, "Ayvalık'mızda eğitim gönüllülerimiz ve Ayvalık Belediyesi'nin de destekleriyle ilçenin en köklü ailelerinden biri olarak tanınan Sabuncugil'lerin üyesi Altan Sabuncugil'in bağışladığı eski sabunhaneye Erkek Yurdu, Ayvalık Belediyesi tarafından tahsis edilen 150 Evlerdeki arsaya da bir kız yurdunu eğitim dünyasına kavuşturmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra da ilçemizdeki ekonomik olumsuzluklara rağmen eğitim hayatını sürdürmeye çalışan 168 lise ve üniversite öğrencisine de karşılıksız burs vermeyi sürdürüyoruz. Tabi bu projeleri hayata geçirebilmek için gönüllü desteklere ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen tüm gönüllülerimize ve tabiki Aysel Namlı hanımefendiye sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Çydd'de Aysel Namlı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement