Ayyıldız'dan Noterli Taahhüt - Son Dakika
Yerel

Ayyıldız'dan Noterli Taahhüt

Ayyıldız\'dan Noterli Taahhüt

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ayyıldız, noter huzurunda taahhüt ederek tek dönem yapacak rektör adayı olduğunu söyledi.

05.03.2015 13:10

Ordu Üniversitesi(ODÜ) Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ayyıldız, noter huzurunda taahhüt ederek tek dönem yapacak rektör adayı olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Ali Ayyıldız, Nisan ayında yapılacak olan 2015-2019 dönemi Ordu Üniversite Rektörlüğü seçimi için aday olduğunu açıkladı. Rektör adaylığı için basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Ali Ayyıldız, 1 yıl öncesine kadar rektör adayı olma düşüncesine sahip olmadığını ancak yaşanan gelişmelerin kendisini aday olmaya zorladığını söyledi. Milli ve geleneksel değerleri muhafaza etmeye yönelik bir rektör olacağını belirten Ayyıldız, rektörlük görevini noter huzurunda tasdik ederek bir dönem yapacağını belirtti.

"TEK DÖNEM YAPACAĞIM"

Rektör olması halinde yapacağı uygulamaları aktaran Prof. Dr. Ali Ayyıldız, "Rektör olmam halinde üniversitemize katkı sağlayacak her türlü fikre ve eleştiriye saygı duyan, öğrencisinden memuruna üniversitemizin tüm mensuplarına her şeyden önce insan paydasında değer vereceğim. Dedikodu ile küsen, hor gören, tutarsız yönetim karşısında yüceltmek kararlılığında, müzakereci demokrasinin hayat bulduğu, Ordu Üniversitesi'ni 24 saat yaşayan bir eğitim kurumu haline getiren ve göreve noter huzurunda tek dönem aday olduğunu belirten bununla birlikte başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile Ordu Üniversitesi'ni saygın bir kurum haline getiren rektör adayı olacağım" dedi.

Basın toplantısı rektör adayı Prof. Dr. Ali Ayyıldız'ın seçilmesi durumunda yapacağı projeleri anlatmasıyla sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayyıldız'dan Noterli Taahhüt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement