Bakan Özlü AK Parti'de Bayramlaşmaya Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bakan Özlü AK Parti'de Bayramlaşmaya Katıldı

Bakan Özlü AK Parti\'de Bayramlaşmaya Katıldı

AK Parti Düzce teşkilatı bayramlaşmada buluştu.

05.07.2016 16:11

AK Parti Düzce teşkilatı bayramlaşmada buluştu. Bayramın ilk gününü Düzce'de geçiren ve bayramlaşmalara katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de partisinin programına katıldı.

Milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, teşkilatlar ve partililer sıcak havaya rağmen bayramlaşmaya ilgi gösterdi.

Oluşan uzun kuyrukla partililer, Bakan Özlü, milletvekilleri ve başkanlarla bayramlaştılar.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin açılış konuşmasını yaparken, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu yaptıkları kısa konuşmalarda, tüm partililerin bayramını kutladılar, birlik beraberlik içinde bayramlara erişme dileğinde bulundular.

Milletvekili Ayşe Keşir, bu bayramın biraz buruk geçtiğini söyleyerek, İslam dünyası üzerindeki karabulutların en kısa sürede dağılacağına inandığını belirtti. Milletvekili Fevai Arslan da İslam coğrafyasında kan akıtılmayan bir bayram diledi.

Son olarak kürsüye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü çıktı. Özlü "Bugün bayram yapıyoruz ama İslam dünyasındaki acı ve gözyaşı ne yazık ki bu Ramazan ayında da dinmedi. Güya İslam adına hareket ettiğini iddia eden ancak ne İslam'dan ne insanlıktan nasibini almamış caniler bu mübarek ayda da insan öldürmeye devam ettiler" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Özlü AK Parti'de Bayramlaşmaya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement