Bakır: "Halk Adına, Halkın Gücünü Kullanacağız" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Halk Adına, Halkın Gücünü Kullanacağız"

Bakır: "Halk Adına, Halkın Gücünü Kullanacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, halkın adına halkın gücünü kullanacaklarını kaydetti.

27.02.2014 17:14

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, halkın adına halkın gücünü kullanacaklarını kaydetti.

Seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman insanıyla onur, gurur ve şeref duyduğunu, 30 Martta teslim edilecek emaneti en güzel şekilde en doğru şekilde kullanacaklarını dile getirdi.

Zeynal Bakır, "Sizin gücünüzü sizin adınıza kullanacağız. En güvenilir şekilde hiç kimsenin bana oy verdiği için pişman olmaması adına halkımıza söz verdik. İnşallah sözümüzde duracağız. Kuraklık olmaması için yağmur duasına çıkıyoruz ama çok şiddetli yağmaması için de dua ediyoruz. Niye eğer şiddetli yağarsa Adıyaman'ı sular seller götürmesin vatandaşımız mağdur olmasın diye. Atatürk Bulvarı üzerinden araçlarıyla geçenler Seçim İletişim Merkezimizin önündeki coşkuyu kalabalığı ve heyecanı görünce Genel Başkan geldiğini zannediyorlar. Halbuki bu kalabalıklar, 30 Martta inanmış insanlar diğer partilere mensup arkadaşlarımız bunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Bize aman coşkunuzu azaltmayın diyorlar tam tersine gün geçtikçe çoğalıyoruz çoğalmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan ise yaptığı konuşmada; 30 Martta Adıyaman Belediyesini halkın belediyesi yapmak için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezinde konuşma yaptığı esnada müzik çalınması üzerine, CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fadime Kıy'ın oğlunun vefatını hatırlatarak, bu gece müzik çalınmamasını istedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Halk Adına, Halkın Gücünü Kullanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement