Türkiye'nin kilitlendiği dev derbi, Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona erdi. Balıkesir'de maçı birlikte izleyen Fenerbahçeli ve Galatasaraylı iki fanatik kardeş, dostluk mesajları verdi.
Kendi sahasında ezeli rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, taraftarlarını sevince boğdu. Derbi maçı birlikte izleyen Balıkesirli kardeşler ise, dostluk mesajları verdi. Dev maçın sonucu her ne olursa olsun kazanan tarafın dostluk ve kardeşlik olması gerektiğini söyleyen 13 yaşındaki İrem, fanatik bir Fenerbahçeli olmasına rağmen maçı Galatasaraylı olan kardeşi Bürge Nur (8) ile izledi. Maçtan önce karşılıklı olarak takımlarına başarı dileyen Uzun kardeşler, 90 dakika boyunca takımlarını da beraber
desteklediler. "Bu herkese örnek olsun" diyen İrem ve Bürge Nur kardeşler, asıl kazanın kardeşlik olduğunu vurguladılar. Yüzlerini sarı-lacivert ve sarı-kırmızı renklere boyayan rakip kardeşler, Fenerbahçe'nin 2-0'lık galibiyetini de beraber kutladı ve tüm futbolseverlere örnek oldu.
(YU-YU-MFS-OK-Y)
Son Dakika › Yerel › Balıkesir'de Derbinin Galibi Kardeşlik Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.