Bartın'da Teknik Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Teknik Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Gerçekleşti

Bartın\'da Teknik Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Gerçekleşti

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Bartın Yatırım Destek Ofisi ev sahipliğinde Teknik Destek Programları Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı yapıldı.

23.10.2015 18:37

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, Bartın Yatırım Destek Ofisi ev sahipliğinde Teknik Destek Programları Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı yapıldı.

Bartın Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda programa ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ile ilgili Teknik Destek Programları bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı. Toplantıya Yerel Yönetimler, Kamu Kurumları Temsilcileri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı tarafından verilen eğitim de Teknik desteğin amacının, bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlama olduğu belirtildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da Teknik Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement