Başbakanlık Müsteşarı Ala, Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başbakanlık Müsteşarı Ala, Oltu'da İncelemelerde Bulundu

Başbakanlık Müsteşarı Ala, Oltu\'da İncelemelerde Bulundu

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Kurban Bayramı öncesi Çanakpınar köyündeki anne, babasını ziyaretinin ardından Oltu'ya gelerek Oltu Kaymakamına ziyarette bulundu.

14.10.2013 18:33

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Kurban Bayramı öncesi Çanakpınar köyündeki anne, babasını ziyaretinin ardından Oltu'ya gelerek Oltu Kaymakamına ziyarette bulundu.

Oltu Hükümet Konağa önünde karşılama yapıldı. Kaymakam Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ömer Murat Demirci, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bayram Kayıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, Şenkaya İl Meclis üyesi Cavit Aktaş, Şekerli Beldesi Belde Başkanı Ferkan Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt'un yanı sıra çok sayıda vatandaş karşıladı. Kaymakam Abdullah Şen'den bilgiler alan Müsteşar Ala, ilçe sorunları hakkında da vatandaşlardan bilgiler aldı.

İlçe gündeminde olan doğal gaz hakkında da gelinen nokta hakkında bilgi veren Müsteşar Ala, Bakanlar kurulundan geçtiğini belirterek, "Artık Oltulular abone oldukları an doğal gaza kavuşmuş olacaklar. Her şey hazır. İlçede söylenen dedikoduları bırakın benden duyduklarınız söylenti değil karardır." dedi.

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Oltu ilçe merkezinde bulunan spor salonu yanına bir olimpik yüzme havuzu sözünü verdi. Daha sonra ilçe belediyesine gelen Müsteşar Ala'yı, Başkan Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Belediyedeki ziyaretinin ardan Erzurum'a gitmek için yola çıkan Müsteşar Ala, caddede bulunan vatandaşları birer birer tokalaşarak bayramlarını kutlayarak ilçeden ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakanlık Müsteşarı Ala, Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement