Başkan Akgül'den Yeşilbayır'a Çıkartma - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül'den Yeşilbayır'a Çıkartma

Başkan Akgül\'den Yeşilbayır\'a Çıkartma

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

06.11.2012 10:49

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Mamak çarşı esnafını gezen Akgül, son olarak AK Parti Mamak İlçe Başkanı M. Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, İl Genel Meclis Üyesi Harun Başkuyu, mahalle muhtarı ve birim müdürleriyle Yeşilbayır'a çıkartma yaptı.

Makamda ziyaretçi kabulleri yerine vatandaşla iç içe olmayı tercih eden Akgül, vatandaşla ve esnafla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

Yeşilbayır Sağduyu Caddesi'ndeki esnafı tek tek gezerek hatırlarını soran Akgül, Mamaklı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Akgül, "Esnafımın dükkanına giderek, ikram ettikleri bir bardak çayı içmekten, hemşerilerimle sohbet etmekten keyif alıyorum. Makamda sürekli oturarak belediyecilik olmaz. Belediye başkanı sokakta vatandaşla iç içe olmalı. Görüş ve önerileri dinlemelidir. Halktan kopuk belediye başkanı olmaz" dedi.

İstek ve önerilerin de dikkatle not alındığı ziyarette renkli anlarda yaşandı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir berber dükkanına giren Akgül, saç modellerini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

2013 yılında da Yeşilbayır'a yatırımların devam edeceği müjdesini veren Akgül'e, vatandaşlar teşekkürlerini sunarak mahallelerine yapılan aile merkezi ve bilgi evinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Mahalleli bu sene değiştirilen pazar yeri sayesinde de sağlıklı ve düzenli alışveriş yaptıklarını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgül'den Yeşilbayır'a Çıkartma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement