Başkan Aktaş'tan Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika
Yerel

Başkan Aktaş'tan Başarılı Sporculara Ödül

Başkan Aktaş\'tan Başarılı Sporculara Ödül

İnegöl Kocatepe İlköğretim Okulunun Başarılı Sporcularını Makamında Kabul Eden İnegöl Belediye Başkanı Aktaş, Başarılarından Dolayı Sporcu Öğrencileri Ödüllendirdi.

29.04.2011 20:29  Güncelleme: 20:50

Yüzme ve güreş branşlarında bursa ve türkiye çapında dereceler elde eden; inegöl kocatepe ilköğretim okulunun başarılı sporcularını makamında kabul eden inegöl belediye başkanı aktaş, başarılarından dolayı sporcu öğrencileri ödüllendirdi.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Günay Koçak; "Sevincimizi Belediye Başkanımızla paylaşmak istedik. Bu ziyaretin ayrı bir özelliği var. Çünkü başkanımız spora karşı gerçekten çok önem veriyor. Spor komplekslerinin açılması, futbol sahalarının açılması, öğrencilerimizin sosyal etkinlik yönünden daha fazla faaliyet göstermelerine de olanak sağlıyor. Bunun için de öğrencilerimizin bu güzel derecelerini başkanımızla birlikte paylaşmak, onu ziyaret etmek bizim için büyük bir borçtur. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yüzme branşında; Türkiye rekoru kıran Aişenur Acar, serbest ve karışıkta Bursa 1.'si Necati Can Torun, 400 metre serbestte Bursa 2.'si Enes Güler, 50 m sırt üstünde Bursa 5.'si Serhan Okur ile güreş branşında Türkiye 6.'sı olan Halit Fezayir'i başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, başarıların ödüllendirildikçe taçlanacağını vurguladı.

Başkan Aktaş; yüzmede Türkiye rekoru kıran Aişenur Acar'ı ufak altınla ödüllendirirken, diğer öğürencileri ise hediye paketi ile ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Başkan Aktaş'tan Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement