Başkan Behçet Saatcı, Mazbatayı Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Behçet Saatcı, Mazbatayı Aldı

Başkan Behçet Saatcı, Mazbatayı Aldı

Fethiye Belediye Başkanlığı’na 4. kez büyük bir zaferle seçilen Behçet Saatcı ve beraberinde 8 meclis üyesi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özen Yakar’dan mazbatalarını aldı.

10.04.2014 11:34

Fethiye Belediye Başkanlığı'na 4. kez büyük bir zaferle seçilen Behçet Saatcı ve beraberinde 8 meclis üyesi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özen Yakar'dan mazbatalarını aldı.

Seçim döneminde herkesin meydanlarda bir şeyler söylediğini ifade eden Başkan Saatcı, "Büyük Fethiye ile 1999 yılında başladığımız güne döndük bir yerde. Bu yüzden artık söyleme devri bitti, yapma devri başladı" ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yla beraber, Mehmet Yılmaz Cesur, Mete Atay, Besir Pehlivan, Nurkaya Gündoğdu, Alaattin Yıldırım, Mehmet Sezgin, Mehmet Ünsal ve Hasan Yöntem de mazbatalarını aldılar.

Saatcı'nın, 30 Mart 2014'te mahalli idareler seçimiyle ilgili oylama sonucu dördüncü kez Fethiye Belediye Başkanlığı'na seçildiğini belirterek, tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamada bulunan Saatcı, "Büyük Fethiye ile 1999 yılında başladığımız güne döndük bir yerde. Herkes seçim meydanlarında söylemek istediklerini söylediler. Bu yüzden artık söyleme devri bitti, yapma devri başladı. Allah utandırmasın. Bu seçim diğer 3 seçimden çok farklıydı. Bu konuda ne demek istediğimi saygıdeğer Fethiyeliler çok iyi biliyor. Kendilerine müteşekkirim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Behçet Saatcı, Mazbatayı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement